Druid și Vonage vor introduce asistenţi virtuali inteligenţi în WhatsApp

  • Druid anunţă semnarea unui parteneriat tehnologic cu Vonage, liderul global de soluţii de business în cloud specializat în soluţii de comunicare de tip mesagerie, chat, social media, video sau voce.
  • Prin acest parteneriat, chatboţii Druid vor fi capabili să preia comenzi şi să răspundă prin WhatsApp.

Parteneriatul între Druid şi Vonage a venit în urma cererii tot mai ridicate din piaţa locală pentru asistenţi virtuali inteligenţi care să comunice prin WhatsApp.

În prezent WhatsApp are peste 1.5 miliarde de utilizatori în peste 180 de ţări şi este folosit pe scară largă în cadrul comunităţilor de business, datorită securităţii oferite de criptarea end-to-end a mesajelor, simplităţii şi varietăţii de conţinut – documente, foto, video.

Vonage oferă soluţii de integrare cu aplicaţii software (APIs) şi soluții de mesagerie, comunicații vocale și video, care permit întreprinderilor îmbunătățirea experienței de interacţiune cu clienții.

Printr-o platformă complet integrată și un ecosistem de parteneri la nivel global, API-urile Vonage oferă o modalitate simplă și agilă organizaţiilor de orice dimensiune de a se integra cu soluția de afaceri WhatsApp.

Astfel, asistenții virtuali DRUID pot oferi oricărui angajat, client, furnizor sau partener de afaceri acces la informații critice, printr-un canal de comunicare familiar si prietenos.

Prin integrarea cu WhatsApp Business API, un chatbot DRUID va permite oricărui angajat, client, partener sau furnizor să discute şi să schimbe informaţii cu sistemele interne dintr-o organizaţie (ERP, CRM, BI) prin intermediul WhatsApp-ului.

Utilizatorii vor putea aduce într-un mediu de comunicare comun şi familiar răspunsuri la cele mai complexe întrebări de business, prin tehnologii de tip AI (Artificial Intelligence), NLU (Natural Language Understanding), ML (Machine Learning) sau OCR (Optical Character Recognition).

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...