DRUID câştigă premiul Rising Star în cadrul galei „Campioni în business”

DRUID a câștigat premiul Rising Star în cadrul galei Campioni în Business, eveniment organizat de Enterprise Investors, BCR şi PWC România. Premiul a fost acordat fondatorului DRUID, Liviu Drăgan, pentru a recunoaşte inovaţia tehnologică și evoluţia spectaculoasă de la lansare a companiei DRUID.

Proiectul Campioni în Business promovează performanța în afaceri a celor mai dinamice companii româneşti și pune bazele unei comunități puternice de antreprenori români. Evenimentul reunește în fiecare an performeri ai mediului de business, dar și investitori și consultanți financiari de top care dezbat teme de actualitate ale comunității de business locale.

Campioni în Business premiază modele de afaceri şi vizionari care au avut curajul să investească și să creadă în misiunea lor, contribuind semnificativ la dezvoltarea economică a țării.

„Suntem onoraţi să primim acest premiu, şi personal sunt mândru să avem o confirmare în plus că efortul întregii echipe şi încrederea clienţilor şi partenerilor de afaceri sunt apreciate şi primite atat de pozitiv în piaţă” declară Liviu Drăgan, CEO DRUID.

DRUID este singura companie din România specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi dedicaţi proceselor complexe din companii de mari dimensiuni, şi acoperă toate tipurile de implementări – cloud, hybrid sau on-premise.

Sutele de şabloane conversaţionale preconfigurate pe roluri, procese şi industrii asigură lansarea în producţie în doar câteva săptămâni.

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...