All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 23 septembrie | 2020

Drop&go, prima aplicație românescă de laundry

  • Drop&go este prima aplicație de laundry din România, prin intermediul căreia utilizatorii pot să comande trimiterea și ridicarea hainelor de la spălătorie.
  • Serviciul este disponibil deocamdată în toate sectoarele din București și urmează să fie extins la nivel național.
  • Acesta asigură preluarea și returnarea hainelor, scopul fiind de a reduce timpul pe care oamenii îl dedică în mod curent curățării rufelor. 

„Ne-am dorit să dezvoltăm o aplicație care să le ofere oamenilor cea mai bună experiență de buying atunci când vine vorba de servicii de curățătorie – spălătorie a hainelor. De aceea, am gândit un serviciu ușor de folosit, accesibil, care presupune un minim de efort și puțin timp alocat. Acum, prin câteva click-uri, oricine poate trimite la curățătorie rufele într-un minut. Mai mult, am adăugat și elemente importante care cresc calitatea serviciului cum ar fi punga autosigilantă de unică folosință pentru plus de igienă sau umerașe de calitate”, a declarat Cristian Toanchină, cofondator Drop&go.

Drop&go a pornit cu o investiție inițială de 300.000 de euro și este un produs care face legătura între clienții interesați, livratori și spălătorii.

Compania integrează pe platformă profesioniști din domeniu, spălătorii și curățătorii cu servicii de calitate, pentru a asigura pentru utilizatorii finali cele mai bune condiții de operare.

- PUBLICITATE -

Mai mult, pe durata unei zile, sunt disponibile trei intervale orare, la alegere, pentru care utilizatorii să opteze pentru predarea și primirea hainelor. Astfel perioadele de așteptare sunt reduse considerabil și mult mai ușor de gestionat.

Utilizatorii pot alege între intervalul orar 8:00 – 13:00, 13:00 – 18:00 sau 18:00 – 23:00.

Credit pentru primele utilizări ale aplicației Drop&go

Pentru a facilita cât mai mult accesul pe platformă al utilizatorilor, Drop&go le oferă clienților un credit de început de 50 de lei. Astfel primele două comenzi ale noilor utilizatori vor beneficia de o reducere de 25 de lei per comandă.

Costul pentru acest serviciu variază în funcție de numărul de obiecte vestimentare trimise la curățătorie și de tipul acestora.

- PUBLICITATE -