Dropbox este prima companie în care angajații vor lucra în primul rând remote

Începând de ieri, Dropbox devine o companie „Virtual First”. Munca la distanță (în afara biroului) va fi noua normă pentru toți angajații.

După ce evoluția pandemiei de coronavirus va permite, compania va facilita întâlniri periodice între angajați atât în birourile existente cât și în alte spații flexibile.

Aceste spații vor purta denumirea de Dropbox Studios, iar compania va avea astfel de studiouri în toate locațiile în care are în prezent birouri – fie că sunt spații dedicate în locuri în care există contracte de închiriere pe termen lung și o concentrație ridicată de angajați (San Francisco, Seattle, Austin și Dublin) sau spații închiriate în alte locații.

Dropbox Studios sunt special gândite pentru colaborare și lucrul în echipă, iar angajații nu le vor putea folosi pentru munca solo.

Fiecare angajat Dropbox va avea acces la cel mai apropiat studio.

Deși pot exista unele excepții, angajații vor avea, de asemenea, flexibilitate de a se muta în afara locațiilor în care compania are în prezent birouri.

Mai mult, Dropbox va adopta „ziua de lucru neliniară”. Astfel, angajații vor avea posibilitatea să își realizeze propriile programe de lucru.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...