Dragoș Călin este noul director general al Băncii Române de Credite și Investiții

Dragoș Călin se alătură echipei Băncii Române de Credite și Investiții (BRCI), începând cu data de 1 martie 2021, când va prelua mandatul de Director General Adjunct – Divizia Comercial, de la Dan-Horațiu Popa.

Cu o experiență de peste 19 ani în domeniul bancar, Dragoș Călin a ocupat funcția de Head of Sales, în cadrul First Bank, iar anterior a făcut parte din echipele Bancpost, Raiffeisen și Credit Europe Bank.

Exercitarea de către Dragoș Călin a responsabilităților aferente funcției de Director General Adjunct – Divizia Comercial se va realiza după data obținerii aprobării prealabile a Băncii Naționale a României (BNR).

BRCI este deținută de miliardarul britanic Gupta Sanjeev

Banca Româna de Credite și Investiții S.A. a funcționat până la 13 martie 2014 sub numele de ATE Bank, și până în 2006, sub numele de Banca pentru Mica Industrie și Liberă Inițiativă – Mindbank.

A fost înființată în anul 1990, iar la data de 18 decembrie 2013, s-a finalizat tranzacția în urma căreia Dorinel Umbrărescu a devenit acționarul majoritar, prin preluarea integrală a participației deținute de Piraeus Bank SA Grecia. 

La data de 28.02.2020, miliardarul Gupta Sanjeev a devenit acționarul majoritar cu o cotă de 99,59%.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...