Dr.Max a deschis 418 farmacii, în 93 de orașe din România

  • Dr.Max intră oficial pe piața locală cu peste 400 de farmacii în toată țara, acoperind cele mai importante orașe și zone geografice.
  • Dr.Max este cel mai mare lanț farmaceutic din Europa Centrală și de Est, iar în România a intrat pe piață prin achiziția Grupului A&D Pharma în 2018.

Grupul A&D Pharma a decis să raspundă nevoilor pieței cu două branduri distincte: Dr.Max și Sensiblu. Lanțul de farmacii Sensiblu va continua să funcționeze în mediul urban în peste 200 de farmacii din România.

„Sperăm că românii vor descoperi un partener de încredere pentru o viață mai sănătoasă, un partener care le oferă produse și servicii de calitate la prețuri accesbile. Prin tot ceea ce facem, ne dorim să devenim prima alegere a oamenilor atunci când vine vorba de achiziționarea de produse farmaceutice”, spune Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma Group.

Brandul Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...