DPD a închiriat 3.500 mp spații de depozitare în VGP Park Arad

Compania de curierat DPD își continuă expansiunea pe fondul creșterii activității pe acest segment de piață prin închirierea a 3.500 metri pătrați de spații de depozitare în proiectul VGP Park Arad, situat în apropiere de autostrada A1.

Noul spațiu este al 59-lea depozit pe care DPD îl operează la nivel național și este parte a strategiei companiei de curierat care vizează deservirea rapidă a clienților din întreaga țară.

Piața de servicii de poștă și curierat din România este una dintre cele mai dinamice industrii atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și ca număr de angajați.

Dezvoltarea vine pe fondul creșterii ponderii e-commerce-ului în totalul vânzărilor de retail, dar și al diversificării produselor comercializate on-line.

Suntem încântați să extindem parteneriatul cu DPD și să le urăm bun venit în VGP Park Arad, pe lângă unitatea pe care o ocupă în  VGP Park Timișoara, spune Cristian Vlădescu, Commercial Manager VGP

VGP este un dezvoltator pan-european de spații industriale și de logistică din Cehia care deține terenuri cu o suprafață de 11,28 milioane mp și operează direct în 16 țări europene.

CITEȘTE ȘI: DPD a închiriat noi spații de depozitare în Arad, București și Brașov

- publicitate -