Douglas a deschis o parfumerie în Coresi Shopping Brașov

Douglas România, divizie a retailerului german Douglas Holding,  deschide un nou magazin la Brașov și extinde rețeaua la 17 magazine în țara noastră.

Planurile Douglas vizează continuarea extinderii rețelei de magazine și a investițiilor pe piața locală, cu o cadență asemănătoare cu cea de până acum, de 2-3 magazine pe an. Piața produselor cosmetice de lux din România, fie că ne referim la parfumerie, produse de îngrijire sau machiaj  prezintă un potențial important de creștere în regiune”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Parfumerie Douglas România.

Noul magazin este amplasat în cadrul Coresi Shopping Center Brașov și are o suprafață de aproape 300 mp, investiția pentru deschiderea magazinului ridicându-se la câteva sute de mii de euro.

Parfumeriile Douglas propun o experiență de shopping completă, bazată pe o ofertă variată de produse, cosmetice și parfumuri, cât și pe servicii complementare, precum consultanță în selecția produselor potrivite, diagnoză a tenului, machiaj, împrospătare parfum, ambalare de cadouri și programe de fidelitate prin Douglas Card.

De la intrarea pe piața locală în noiembrie 2007, Douglas a deschis circa 2 unități pe an, poziţionându-se în malluri sau centre comerciale. În decembrie 2014 a fost deschis magazinul din mallul AFI Cotroceni, cel de-al cincilea din București și al 16-lea din rețea.

Douglas a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 55 milioane de lei și o creștere de 7,4% față de 2012.

La nivel european, Douglas este principalul retailer din segmentul de parfumerie cu peste 1.200 de magazine în 19 țări.

În topul preferințelor consumatorilor: parfumurile La vie est Belle de la Lancome și Intenso de la D&G

Principalul segment de produse comercializat de Douglas este cel de parfumerie, majoritatea clienților optând pentru acest tip de achiziții. Douglas realizează un top lunar al preferințelor clienților în această zonă, iar în luna martie, în cazul parfumurilor pentru femei, pe locul unu s-a clasat parfumul La vie est Belle de la Lancome, pe locul doi Black Opium de la Yves Saint Laurent, iar pe locul trei Alien de la Thierry Mugler.

În topul parfumurilor pentru bărbați, pe locul unu se regăsește Intenso de la D&G, pe locul doi, Terre d’Hermes de la Hermes iar pe locul trei Code Homme de la Giorgio Armani.

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...