Douglas a deschis cea mai mare parfumerie din România

Douglas a deschis cea mai mare parfumerie din România, în cadrul Iulius Town Timișoara. Noul magazin Douglas oferă clienților o experiență de navigare îmbunătățită, acces facil la servicii, o nouă prezentare a produselor de îngrijire și branduri noi atât pentru spațiul timișorean, cât și pentru România.

Primul magazin Douglas din Timișoara a fost deschis în anul 2011 în Iulius Mall, însă, odată cu transformarea centrului comercial într-un proiect de regenerare urbană, devenit acum Iulius Town, compania a extins suprafața și a implementat cel mai modern concept de magazin al său.

„Piața de parfumerie și cosmetice din Romania este în continuă dezvoltare și maturizare, fiind din ce în ce mai evidente tendințele consumatorilor de a experimenta frumusețea în mod holistic, prin sfaturi personale, tratamente de înfrumusețare și accesul la o gamă unică de produse. De aceea, investim în magazine concept și le modernizăm pe cele existente”, a declarat Lavinia Ivas, Director General Douglas România.

Pe lângă produsele de machiaj ale brandurilor deja consacrate, în magazinul din Timișoara, Douglas prezintă în exclusivitate în Romania produsele brandurilor iconice Kevyn Aucoin, Giorgio Armani Beauty, The Balm, dar include și o prezentare personalizată a celor de la M∙A∙C.

O altă premieră pentru Romania este lansarea produselor de îngrijire Neal’s Yard, brand care se alătură unei categorii de îngrijire care mai cuprinde branduri precum Rituals, The Ordinary, Mario Bădescu, Missha, Neogen, Sensai.

Încă trei parfumerii Douglas în 2019

De la intrarea pe piața locala în 2007, Douglas operează 27 de magazine în 14 orașe din România, precum și un magazin online.

Douglas România are în plan deschiderea a încă trei parfumerii până la finalul anului 2019, situate în Sibiu Promenada (Festival Shopping Centrum), Brăila Mall și Suceava Iulius Mall.  Douglas a înregistrat în 2018 o creștere cu 20% a cifrei sale de afaceri în România.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...