Două magazine RostCom devin Carrefour Express

.
.

Carrefour anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză, în orașul Brașov, prin colaborarea cu RostCom: Express RostCom Olteț și Express RostCom Gospodarilor.

În acest moment, rețeaua numără 44 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 8 unități în orașul Brașov și 36 în București și Ilfov.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România.

Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja.

Date cheie despre cele două magazine:.

 

  • Express RostCom Olteț se află pe Strada Olteț nr. 33, Brașov, are o suprafață de 150 m² și însumează aproximativ 3.000 de produse.
  • Express RostCom Gospodarilor se află pe Strada Gospodarilor nr. 7, Brașov, are o suprafață de 177 m² și însumează aproximativ 3.000 de produse.
- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...