All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

marți | 19 ianuarie | 2021
-4.7 C
București

Două fabrici ale Grupului Leier din România vor fuziona din ianuarie 2021

Leier anunță fuziunea celor două companii cu profil ceramic din portofoliul său: Brikston Construction Solutions SA și Siceram SA, începând cu 1 Ianuarie 2021.

Odată cu finalizarea fuziunii, activitățile celor două companii vor continua sub entitatea Brikston Construction Solutions, cu două puncte de lucru, coordonate de cei doi Directori Generali, Adrian Mînzat la Iași și Mihaela Hadiner la Sighișoara.

În anul 2018, grupul austriac a preluat Brikston Construction Solutions SA din Iași, iar în 2020 a preluat și Siceram SA Sighișoara – singura fabrică de țiglă ceramică din România.

Pe lângă cele două fabrici cu profil ceramic, Leier mai deține în România alte trei puncte de lucru, în Alba, Cluj și Arad, în care sunt realizate materiale prefabricate de beton.

Grupul preconizează pentru fabrica de la Iași o usoară creștere a cererii pentru zidărie ceramică, fiind una dintre cele mai profitabile și productive companii la nivel național.

Și fabrica de la Sighișoara a înregistrat în 2020 o creștere a cererii pentru gama de cărămizi, precum și pentru țigla ceramică, un produs fabricat într-o secție modernă de producție.

- PUBLICITATE -