Două din trei cupluri s-au plictisit de întâlnirile tradiționale și caută experiențe mai interesante

Aproape două treimi (64%) dintre respondenții unui sondaj Huawei au fost de acord cu afirmația că „se plictisesc de întâlnirile tradiționale și caută experiențe mai interesante” cu partenerii sau cu alte persoane.

Acest lucru este și mai adevărat în rândul cuplurilor mai tinere, 71% dintre tinerii cu vârsta între 26 și 35 de ani, raportând că s-au plictisit de întâlnirile tradiționale.

Când au fost întrebați care ar fi întâlnirea lor ideală, unul din șapte (69%) respondenți a spus că ar prefera o activitate în aer liber în schimbul unei întâlniri tradiționale.

Peste două treimi (67%) dintre cei chestionați au spus că au încercat deja activități mai creative, cum ar fi un curs de gătit, escape rooms sau noi experiențe în cadrul unor spectacole de teatru imersiv.

Aproape trei sferturi (73%) au raportat că împreună au optat pentru activități orientate spre sport când se întâlneau cu partenerul, inclusiv cursuri de gimnastică, drumeții sau cățărare ori bouldering.

Experiențele comune apropie mai mult cuplurile

9 din 10 respondenți (88%) au spus că sunt de acord cu experiențele comune, pentru că „i-a apropiat mai mult de partenerul lor”, iar trei sferturi (76%) au spus că ar prefera o întâlnire la care să poată învăța sau încerca ceva nou cu partenerul lor.

Acest lucru a fost valabil mai ales pentru cuplurile mai tinere, crescând la 79% pentru persoanele între 26-35 de ani.

Astfel, marea majoritate a cuplurilor (91%) plănuiesc pentru viitor întâlniri mai active și experiențe creative pe care le pot experimenta cu partenerii lor.

Peste 8 din 10 persoane intervievate (84%) au spus că intenționează să încerce activități noi în următoarele 12 luni când se întâlnesc. Călătoriile sunt cea mai bună opțiune, fiind preferate de 77%.

Prferințele diferă în funcție de gen

Mai multe femei au optat pentru călătorii – 81% față de 73% dintre bărbați, în timp ce aceștia au fost mai pasionați de sport – 43% față de 29% dintre femei.

Din fericire, fotografia, ca un nou hobby a fost o preferință atât pentru femei – 42% cât și pentru bărbați – 41%.

CITEȘTE ȘI: Mastercard:Creștere de 66% a cheltuielilor de Ziua Îndrăgostiților

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...