Donează pentru cei care salvează la Lidl

.
.

Din 12 noiembrie, timp de 6 luni, o nouă campanie de donație la casele de marcat se va desfășura în magazinele Lidl din toată țara. Sub sloganul „Donează pentru cei care Salvează!”, urnele de donații vor colecta fonduri pentru Fundația pentru SMURD.

 

Angajații și clienții Lidl continuă să ofere zâmbete, demonstrând că sprijinul fiecăruia contează pentru a face o schimbare în bine în comunitate. Susținerea Fundației pentru SMURD este o inițiativă care urmărește să contribuie la dezvoltarea sistemului integrat medical și tehnic de urgență și prim ajutor pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor care locuiesc și muncesc în România.

 

„Dorim să sprijinim activitatea SMURD, a celor care zi de zi salvează vieți. Aceștia merită toată susținerea noastră pentru a continua să fie mereu la locul potrivit, în momentul potrivit, și să ofere ajutor necondiționat pentru cei aflați la nevoie. Noua campanie de donație la casele de marcat se va desfășura timp de șase luni în magazinele Lidl din toată țara. Încurajăm atât angajații, cât și clienții noștri să se implice, așa cum au făcut-o și până acum, și să doneze pentru SMURD.”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl.

 

„Considerăm implicarea Lidl în sprijinirea activităţii SMURD începutul unui parteneriat important, care va permite realizarea unor proiecte de susţinere a intervenţiei rapide şi de înaltă competenţă a echipajelor SMURD şi, în final, salvarea unui număr mare de vieţi omeneşti. Mulţumim, pe această cale, tuturor celor care aleg să se alăture acestei cauze.”, a declarat Dl. Dr. Raed Arafat, Președintele Fundației pentru SMURD.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...