Donalam caută 250 de noi angajați pentru combinatul de la Târgoviște

De la preluarea combinatului din Târgoviște de către Donalam în primăvara acestui an, numărul de angajați ai companiei a crescut semnificativ, iar până la finalul anului obiectivul este de a ajunge la un număr de 730 de persoane.

Locurile de muncă disponibile se adresează atât persoanelor cu studii medii, experiența în domeniu nefiind obligatorie, cât și absolvenților de studii superioare.Campania vizează locuitorii din Târgoviște și localitățile limitrofe, dar și candidați din alte zone dispuși să facă naveta sau să se relocheze.  

Pentru a acoperi nevoile de producție si pentru a lucra la flux normal, este nevoie de creșterea semnificativă a echipei: operatori laminare, oțelari, mecanici, electricieni, sudori, operatori macarale.

De asemenea, compania angajează și absolvenți de studii superioare, specialiști în diverse domenii ale ingineriei – metalurgică, electrică, mecanică, hidraulică și civilă.

Pe lângă cursurile de pregătire, noilor angajați li se oferă un pachet salarial și de beneficii care include asigurare medicală privată, tichete de masă, tichete de vacanță diverse prime și sporuri.

CITEȘTE ȘI: Class Park Târgoviște a ajuns la investiții totale de 10,5 milioane euro

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...