Donalam a vândut 155.000 tone de oțel beton și oțeluri speciale în primele 9 luni ale anului

Compania Donalam, filiala românească a grupului AFV Beltrame, raportează vânzări de peste 155.000 de tone de oțel beton și oțeluri speciale în primele 9 luni din 2023.

La numai un an de la reluarea vânzărilor de oțel beton, în octombrie 2022, Donalam deține aproximativ 24% din cota de piață locală de bare, fiind singurul producător local pe acest segment.

Combinatul Donalam din Târgoviște și-a reluat producția de oțel beton în iunie 2022, la scurt timp după achiziționareai fostului COS Târgoviște și are o capacitate de producție de oțel beton de aproximativ 15.000 de tone/lună.

Obiectivul este de a ajunge la o capacitate de peste 58.000 de tone/lună, permițând Donalam să acopere aproape jumătate din necesarul intern de oțel beton pentru proiectele de construcții din România.

Până la reluarea producției de oțel beton la Târgoviște, România depindea în totalitate de importuri pentru a satisface cererea internă, în principal din țări precum Egipt, Moldova, Bulgaria, Grecia, Turcia și Italia.

CITEȘTE ȘI: Liberty Steel a cumpărat ArcelorMittal Galați

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...