Donalam a vândut 155.000 tone de oțel beton și oțeluri speciale în primele 9 luni ale anului

Compania Donalam, filiala românească a grupului AFV Beltrame, raportează vânzări de peste 155.000 de tone de oțel beton și oțeluri speciale în primele 9 luni din 2023.

La numai un an de la reluarea vânzărilor de oțel beton, în octombrie 2022, Donalam deține aproximativ 24% din cota de piață locală de bare, fiind singurul producător local pe acest segment.

Combinatul Donalam din Târgoviște și-a reluat producția de oțel beton în iunie 2022, la scurt timp după achiziționareai fostului COS Târgoviște și are o capacitate de producție de oțel beton de aproximativ 15.000 de tone/lună.

Obiectivul este de a ajunge la o capacitate de peste 58.000 de tone/lună, permițând Donalam să acopere aproape jumătate din necesarul intern de oțel beton pentru proiectele de construcții din România.

Până la reluarea producției de oțel beton la Târgoviște, România depindea în totalitate de importuri pentru a satisface cererea internă, în principal din țări precum Egipt, Moldova, Bulgaria, Grecia, Turcia și Italia.

CITEȘTE ȘI: Liberty Steel a cumpărat ArcelorMittal Galați

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...