Dona a deschis farmacia cu numărul 300

Farmacia DONA a inaugurat recent cea de-a 300-a unitate, la Iaşi.

Astfel, reţeaua DONA va asigura servicii de consiliere farmaceutică şi acces la o gamă extinsă de produse dedicate sănătăţii pentru mai mult de 2,6 milioane de pacienţi, din toate judeţele ţării.

Până la finalul anului 2017, reprezentanţii companiei au în plan depăşirea pragului de 350 farmacii – atât prin dezvoltare organică, cât şi prin parteneriate în sistem de franciză.

Farmacia DONA cu numărul 300 funcționează în cadrul unui parteneriat în sistem de franciză, agreat între reţeaua de Farmacii DONA şi proprietarul lanţului de farmacii Medikon – Baby Farm, pentru 5 din cele 6 farmacii pe care acesta le deţine în Iaşi.

Unitatea este una dintre cele 16 unități partenere în sistemul de franciză DONA lansat anul trecut. Celelalte 15 sunt situate în oraşele: Bucureşti, Roşiorii de Vede, Alexandria, Brăila şi Iaşi. Programul de extindere prin francizare va fi continuat pe parcursul următorilor doi ani.

300 de farmacii înseamnă pentru noi şansa de a fi şi mai aproape de pacienţi şi posibilitatea de a le oferi condiţii generale mai bune în ceea ce priveşte preţurile şi portofoliul de produse, ca urmare a creşterii puterii de negociere cu furnizorii şi producătorii. Brandul Farmacia DONA este astăzi sinonim cu grija pentru sănătate, profesionalism şi responsabilitate în consilierea farmaceutică, realizare posibilă ca urmare a eforturilor de pregătire profesională continuă pentru cei 1200 de farmacişti şi 900 de asistenţi de farmacie din rețeaua noastră, a declarat doctor Eugen Banciu, Preşedintele Grupului DONA.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...