Domo a deschis un magazin in Ploiesti, urmeaza inca 7 in tara

.

Domo a deschis un nou magazin de 1400mp in centrul comercial Winmarkt Grand Center Ploiesti.

 

„Suntem bucurosi ca strategia de dezvolatare si optimizare pe care o aplicam de cativa ani are rezultatele dorite. Aceasta deschidere din Ploiesti este prima dintr-o serie de 8 deschideri, planificate pentru urmatoarele 4 luni, perioada ce se anunta a fi una dintre cele mai prolifice din istoria Domo.’’ afirma Lorand Szarvadi – CEO Domo Retail.

 

Urmatoarele deschideri vor avea loc in: Alba Iulia (magazin stradal in centrul orasului), Shopping City Sibiu, Tiago Oradea, Maritimo Constanta, Cotroceni Park Bucuresti, Electroputere Craiova, European Retail Park Botosani.

 

Deschiderea magazinului Domo din Cotroceni va insemna relocarea vechiului magazin cu o suprafata actuala de 850 mp intr-o noua locatie de 3000 mp, noul magazin urmand de devina flagship-ul retelei.

 

Cele 8 magazine noi vor insuma in total 12.000 mp, cu o investitie in amenajare de aproximativ 2,5 milioane de Euro.

 

In primele 7 luni din acest an, Domo a mai deschis alte 5 magazine, la Sfantu Gheorghe, Focsani, Buzau, City Mall Bucuresti, Ramnicu Valcea, in suprafata totala de 5000 mp, cu o investitie de aproximtiv 1 milion de Euro.

 

In procesul optimizarii retelei de magazine Domo, in acest an au fost sau vor fi inchise 17 magazine neprofitabile de dimensiuni mai mici, care insumeaza in total 10.000 mp, astfel incat suprafata comerciala a retelei Domo va ajunge la sfarsitul acestui an la 88.000 mp, in crestere cu 7000 mp fata de anul 2010.

 

Domo Retail este unul din cei mai importanti jucatori din retailul specializat in electrocasnice, electronice, IT şi telecom, avand ca si numar de magazine cea mai extinsa retea de retail, formata din 126 de locatii, cu peste 1550 de angajati.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...