Domo a deschis un magazin Pop-up la Giurgiu

DOMO a deschis, începând cu data de 06.02.2015, o unitate în Giurgiu, sub forma noului concept Pop-Up. 

Magazinul DOMO Pop-Up din Giurgiu este al doilea de acest tip la nivel național, după magazinul DOMO Pop-Up Colentina din București, inaugurat la finalul anului trecut.

Situat pe Șoseaua București nr. 156, în incinta parcării Kaufland, magazinul va comercializa o gamă de produse din categoriile telefoane, tablete, laptopuri și accesorii pentru acestea, adaptată cerințelor consumatorilor locali și reînnoită permanent.

De asemenea, clienții pot beneficia și de o platformă care permite comandarea oricărui produs din portofoliul curent al DOMO, cu livrare la domiciliu in 24 de ore, de servicii de instalare la domiciliu, garanție extinsă, transport garantat, posibilitate de retur în 31 de zile, comenzi online, vânzare în rate, accesul la programul DOMO Exclusive Club.

Viitoarea locație DOMO POP-UP va pune la dispoziția clienților terminale speciale pentru plata utilităților, reîncărcare electronica si rovinietă. Noul serviciu este o facilitate accesibilă, sigură si autorizată de furnizor, care oferă comision 0, cel mai rapid mod de efectuare a plăților (facturi, rate, credite, asigurări), reîncărcare telefonică, plăți pentru servicii online, un parteneriat cu Eventim si multe alte servicii.

”Noul magazin DOMO Pop-Up din Giurgiu le propune clienților un concept propriu de retail, flexibil, inteligent, răspunzând astfel nevoii lor de a fi în permanență conectați la tehnologia de ultimă generație și la resursele și mobilitatea pe care le oferă aceasta. Magazinul din Giurgiu se înscrie în strategia companiei DOMO de expansiune a rețelei de magazine inspirate de conceptul Pop-Up, care va continua pe tot parcursul anului la nivel național. Sperăm că inaugurarea noii locații va acoperi necesitatea locuitorilor din Giurgiu de a fi la curent cu evoluția celor mai recente produse IT&C”, declară responsabilul de marketing si comunicare Domo.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...