Doi foști campioni mondiali la gimnastică au lansat SHOWUP, o companie de entertainment

Doi foști campioni mondiali la gimnastică, din România, țintesc afaceri de peste 100.000 euro într-un an de la lansarea companiei de entertainment SHOWUP.

Conceptul dezvoltat de Florin Neby și Alexandru Andrieș îmbină momente artistice de acrobație, circ, dans, muzică, artă, inteligență artificială și aduce în prim plan sportivi de performanță, dansatori și acrobați.

Proiectul SHOWUP este format dintr-o echipă de peste 25 de profesioniști din domeniul sportului și artei care oferă spectacole complet personalizate, ce se pot adapta oricărui tip de eveniment.

Florin Neby, cofondatorul proiectului SHOWUP, a practicat gimnastica aerobică și a făcut parte, alături de Alexandru Andrieș, din distribuția spectacolului AEROS, un spectacol susținut inclusiv în SUA, pe Broadway.

Spectacolul s-a jucat timp de două săptămâni, iar printre spectatori s-au aflat numeroase celebrități de talie mondială, printre care Tom Cruise și Nicolas Cage.

CITEȘTE ȘI: O nouă investiție de 100.000 de euro atrasă de startup-ul Gumzzz

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...