Dogecoin crește cu 30% după listarea pe Coinbase Pro

Dogecoin (DOGE) a crescut puternic după ce platforma de schimb de criptomonede Coinbase a anunțat că va începe să accepte transferuri în această monedă virtuală.

Prețul unui Dogecoin a crescut cu 30% azi dimineață și a atins 0.42 dolari.

DOGE poate fi tranzacționat prin intermediul Coinbase Pro, începând cu ora 9:00, ora Pacificului (PT), joi, 3 iunie, dacă sunt îndeplinite condițiile de lichiditate.

Astfel, după ce va exista suficient Dogecoin pe platformă, tranzacțiile DOGE-USD, DOGE-BTC, DOGE-EUR, DOGE-GBP și DOGE-USDT vor fi lansate în trei etape, post, limitat și tranzacționare completă.

Dogecoin (DOGE) a fost creat în 2013 ca alternativă la criptomonedele tradiționale precum Bitcoin. Atât numele cât și logo-ul DOGE sunt bazate pe un meme.

În acest moment, peste 10.000 de astfel de monede vituale sunt minate zilnic la nivel global.

Și Elon Musk a reacționat al această știre și a distribuit o imagine care arată că Dogecoinul preia sistemul financiar global, cu sloganul „Este inevitabil”.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...