All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 25 mai | 2020

Docbook primeste o investiție de 600.000 euro pentru o platfomă de telemedicină

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Platforma online de programări la doctor, Docbook, a atras o investiție de 600.000 euro de la grupul Next Capital și va dezvolta prima soluție completă de telemedicină din România.

Telemedicina va redefini zilele acestea interacțiunea pacient-medic în contextul crizei mondiale COVID 19, iar consultațiile, dosarele medicale, consultul pluridisciplinar se vor muta în online, tocmai pentru a se evita interacțiunea directă.

- Publicitate -

Am căutat să atragem un profil de investitor activ, adică nu doar money, ci smart money” a precizat Cristian Barbu, Founding Partner Docbook.

Adrian Boghiu, reprezentantul Next Capital, a precizat recent ca NCG începuse deja investițiile în proiecte din domeniul tehnologiei pe piața europeană, vizând să investească și în domeniul medical, Docbook fiind oportunitatea perfectă pentru îmbinarea acestora.

Printre investitorii Docbook se numară și dr. Wargha Enayati (fondatorul rețelei medicale Regina Maria, al clinicilor Fundației Inovații Sociale Regina Maria, precum și a Enayati Medical City, cea mai mare investiție medicală din România ultimilor 30 de ani), precum si Florin Antoci, fondatorul Whiteboard.

Ce face Docbook

Docbook este prima platformă digitală de servicii medicale pentru adulți și copii din România, care intermediază accesul la toata gama de servicii medicale (consultații, analize, investigații imagistice, tratamente, farmacie online etc), atât pentru utilizatori individuali, cât și pentru angajatori și care acoperă întreaga țară.

Accesul la Docbook permite găsirea și programarea la clinică, specialitatea, sau chiar medicul dorit în doar câteva minute, inclusiv de pe telefonul mobil.

Până acum, Docbook a fost utilizat de mai mult de 100,000 de pacienți.

- Publicitate -

ULTIMELE

Coronacriza a trimis gigantul american Hertz în faliment

Criza economică generată de noul coronavirus a mai făcut o „victimă”, compania americană Hertz, care a declarat falimentul la 102 de ani...