DM Drogerie Markt va deschide un magazin în Openville Timișoara

Dm drogerie markt va deschide un magazin la parterul primei clădiri de birouri clasa A din ansamblul Openville Timișoara.

Magazinul, cu o suprafață de aproximativ 390 metri pătrați, va fi inaugurat odată cu întreaga clădire United Business Center 2 (UBC 2), în această toamnă.

Acesta este al patrulea magazin al brandului german din rețeaua națională dezvoltată de grupul Iulius, după cele de la Palas Mall Iași, Iulius Mall Iași și Iulius Mall Suceava.

Printre companiile care au contractat spaţii în UBC 2, care are o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp, se numără Ness Software Engineering Services, Autoliv România şi Policlinica „Regina Maria”.

Dorința comună de dezvoltare și de oferire de servicii de calitate clienților a transformat colaborarea dintre dm drogerie markt și grupul Iulius în una de durată, bazată pe încredere, corectitudine și respect reciproc. Ne bucurăm că, împreună, vom ajunge acum și mai aproape de timișoreni”, declară Mag. Milan Radin M.B.A., director general dm drogerie markt România.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...