dm drogerie markt deschide al 7-lea magazin din capitala

Retailerul de cosmetice şi bunuri de larg consum dm drogerie markt inaugurează astăzi, 9 decembrie, cel de-al şaptelea magazin din Bucureşti, în zona Crângaşi, şi al 35-lea al reţelei din România.

„Anul acesta a fost dedicat atât consolidării organizaţionale, cât şi creşterii ritmului de extindere a reţelei dm din România. Şi anul 2011 va sta sub semnul noilor deschideri”, a declarat, într-un comunicat, directorul general dm drogerie markt România, Milan Radin.

dm drogerie markt intenţionează să ajungă la 50 de unităţi în România până la sfârşitul anului viitor. În prezent, retailerul are 34 de magazine deschise în Timişoara (2), Bucureşti (Vitan, Berceni, Militari, Pantelimon, Năsăud, Unirii), Galaţi, Deva, Cluj-Napoca (2), Arad (3), Constanţa (2), Brăila, Oradea (2), Târgu-Mureş (2), Piteşti, Reşiţa, Buzău, Lugoj (jud. Timiş), Sibiu, Baia Mare, Braşov Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Bistriţa, Giurgiu şi Turda.

Investiţia pentru deschiderea unui magazin variază între 400.000 de euro şi 600.000 de euro, sumă care include şi stocul de marfă.

În 2009, dm drogerie markt România a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 7,5 milioane de euro şi estimează pentru acest an o dublare, datorită extinderii reţelei.

Compania dm drogerie markt, care va ajunge la 250 de angajaţi până la sfârşitul anului, este filiala locală a reţelei austriece de magazine de cosmetice şi bunuri de larg consum cu acelaşi nume.

Concernul dm a întregistrat în anul fiscal 2009/2010, încheiat la 30 septembrie, o cifră de afaceri de 5,6 miliarde de euro, în creştere cu 8,7% faţă de anul anterior. Grupul deţine o reţea formată din peste 2.400 de magazine şi are peste 36.000 de angajaţi.

- publicitate -

trebuie să citești