DM a ajuns la afaceri de peste 800 milioane lei și 126 magazine în România

DM înregistra la finalul lunii septembrie 2022 o cifră de afaceri de 827 milioane lei, în creștere cu 31,7%. Numărul de unități din România a ajuns la 126, cu 9 mai multe comparativ cu anul anterior.

Dintre acestea, cele mai multe magazine funcționează în București-Ilfov (30 de unități), câte 21 sunt în regiunile Centru și Nord Vest, iar 16 în Regiunea de Vest.

Noile magazine au fost inaugurate la Cluj-Napoca, București, Făgăraș, Sovata, Turda, Brașov, Piatra Neamț, Timișoara, Zalău, Ploiești și Baia Mare.

În luna mai 2022, compania germană a inaugurat cel mai mare magazin din România, în Centrul Vechi București. Unitatea are o suprafață de 900 mp pe două etaje, zonă de alăptare, baie pentru clienți, baie mama și copilul cu masă de înfășat, loc de joacă pentru copii.

Anul acesta, compania a deschis și magazinul online propriu, ce oferă posibilitatea de livrare expres în 3 ore la locațiile DM și transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

La nivel european, cifra de afaceri a grupului DM a ajuns la 12,58 miliarde euro, o creștere de 10,7% față de anul trecut. Numărul de unități din Europa a ajuns la 3.945, din care 2.094 sunt în Germania și 386 în Austria.

CITEȘTE ȘI: DM Drogerie Markt finanțează proiectele a zece ONG-uri

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...