Diviodent încheie 2022 cu vânzări de peste 2 milioane euro

Distribuitorul de consumabile și sisteme de albire dentară pentru cabinete stomatologice și persoane fizice, Diviodent, a încheiat anul 2022 cu afaceri de 2 milioane euro.

Diviodent este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții profesionale pentru cabinete stomatologice și îngrijire dentară din România.

Compania este unic importator al sistemelor de albire dentară produse de Ultradent și estimează pentru acest an o creștere cu minim 20% a vânzărilor, peste pragul de 2,5 milioane euro.

Cel mai vândut produs din portofoliu în 2022 a fost Opalescence 16% Patient Kit, sistemul personalizat de albire a dinților, unul dintre cele mai apreciate si de catre medicii stomatologi.

Topul celor mai importante produse din portofoliul Diviodent este completat de pasta de dinți Opalescence și Opalescence Boost 40%, tratamentul intensiv de albire a dinților efectuat doar în cabinetele stomatologice.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Agroland Agribusiness estimează o cifră de afaceri de 13,8 milioane lei

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...