Distribuție pe Gustate vrea să atragă 2 milioane de euro la bursă

Distribuție pe Gustate urmează să realizeze un plasament privat pe Bursa de Valori București pentru a atrage 2 milioane de euro prin majorare de capital social.

Suma va susține compania să își continue investițiile planificate până la finalul 2022, printre care achiziția unității de producție din Dolj pe care acum o utilizează în regim de închiriere.

Distribuție pe Gustate este o companie de distribuție și producție de preparate din carne care activează în zona Olteniei și Munteniei. Compania, lansată în 2011, a avut afaceri de 11,1 milioane de euro anul trecut.

Inițial a activat doar pe segmentul de distribuție, dar începând cu anul 2019 s-a extins și pe zona de producție a preparatelor din carne prin dezvoltarea propriului brand: Mezeluri din Bănie.

În prezent, Distribuție pe Gustate are 128 angajați și estimează să ajungă la 250, la finalul anului 2022.

Planuri pentru propria rețea de magazine

Compania are o rețea de 14 magazine în Pitești, Costești, Ploiești, Drăgășani, Balș, Craiova, Corabia, Târgu Jiu, Strehaia și București.

În planul de investiții pentru următorii 3-5 ani este planificată deschiderea de magazine și depozite cash&carry în principalele orașe din sudul României.

Distribuție pe Gustate are peste 1.500 clienți business-to-business în județele Argeș, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți, Hunedoara, Teleorman, Prahova, Dâmbovița, Ilfov.

- publicitate -

trebuie să citești