Distracție de la mic la mare la hotelul Melia Grand Hermitage din Nisipurile de Aur

Dacă ești în căutarea unui loc de vacanță potrivit pentru întreaga familie, descoperă facilitățile hotelului Melia Grand Hermitage din stațiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria și află cum arată un loc în care e rost de distracție pentru turiști de toate vârstele.

Melia Grand Hermitage este o unitate de cazare foarte populară atât în rândul familiilor cu copii mici, cât și turiștilor care pur și simplu caută un loc convenabil, relaxant, foarte curat și luxos, dar deloc pretențios, unde să se distreze pe malul Mării Negre.

Nu sunt decât 280 de kilometri din București și până la Melia Grand Hermitage, așa că dacă îți dorești un loc de vacanță aproape de casă, situat la o distanță pe care s-o agreeze și cei mici, atunci acest hotel este exact ceea ce cauți.

Unde ste situat Melia Grand Hermitage?

Odată ce te apropii de locația hotelului Melia Grand Hermitage e ușor să confunzi împrejurimile cu o bucată desprinsă parcă din Paradis. Domeniul hotelului este atât de plin de verdeață și arbori ce oferă o umbră deasă, încât la prima vedere poți avea impresia că ai ajuns de fapt la munte, într-o regiune răcoroasă.

Melia Grand Hermitage a fost construit pe un versant al unui deal din stațiunea Nisipurile de Aur și se află la o distanță egală față de centrul stațiunii, dar și de plajă sau locul de promenadă.

Cu ce fel de bucate te poți delecta la Melia Grand Hermitage?

Oaspeții hotelului Melia Grand Hermitage sunt așteptați să ia micul dejun, prânzul sau cina cu o ofertă foarte bogată de preparate culinare, în stil bufet suedez, într-unul din cele două restaurante: Hermitage sau The Level, în funcție de programul de cazare ales. Multe de preparatele acestor două restaurante sunt specifice bucătăriei bulgărești, dar găsești aici și o mukțime de mâncăruri internaționale, gătite cu multă pricepere și cu o savoare aparte.

Peste zi, dacă ai poftă de o băutură sau dacă ți se face iar foame, te poți îndrepta către unul din barurile sau standurile unde se servesc mereu băuturi răcoritoare alcoolice și non-alcoolice, pizza, Paella, Panini sau înghețată.

La cină, dacă îți dorești și alte experiențe culinare, poți face o rezervare la Al Dente, un restaurant cu specific italienesc.

Ce fel de activități sunt oferite oaspeților hotelului Melia Grand Hermitage?

Conceptul premium pe care se bazează acest hotel, oferă acces la zone și servicii exclusive, special gândite pentru copii, dar și pentru părinții lor sau adulți fără copii. La Melia Grand Hermitage cei mici se pot distra într-una din nenumăratele piscine presărate din loc în loc pe domeniul hotelului, pot face mișcare în parcurile de distracții, se pot da în tobogan sau urca în submarin, ori pot merge la Kids Club – un loc de joacă amenajat în interior, unde există mereu animatori și supraveghetori care îi așteaptă pe cei mici cu tot felul de jocuri distractive, în timp ce părinții lor se relaxează la bar sau bronzându-se afară. Seara, cei mici își pot consuma energia și pe ringul de dans, în ritmuri potrivite pentru vârsta lor, în cadrul mini-discotecii The Level.

Adulții pe de altă parte, dacă se plictisesc de înot la piscină, pot merge la spa, saună, fitness sau masaj, pot juca darts, polo, volei pe apă sau nisip, își pot pune sângele în mișcare la dance and aqua jym sau, după încheierea programului artistic pentru copii, pot păși și ei pe ringul de dans, dar nu mai târziu de ora 22:30 ca să-și păstreze un strop de energie și pentru zilele următoare. Păsările de noapte pot întâmpina miezul nopții la bar savurând băuturile preferate.

În concluzie, la Melia Grand Hermitage, indiferent de hobby-uri sau vârstă, indiferent de preferințele culinare sau de ideea sa de vacanță ideală, e loc pentru fiecare turist însetat de apă și de o vacanță bună. Ar mai fi multe de povestit despre această destinație de vacanță pur și simplu încântătoare, dar cel mai palpitant ar fi să descoperi pe cont propriu toate secretele hotelului Melia Grand Hermitage și cine știe, poate chiar îți vei redefini conceptul de vacanță în familie stabilindu-ți noi standarde.

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...