Discount la asigurarea de călătorie pentru persoanele vaccinate anti-Covid

Groupama Asigurări oferă o reducere de 10% la asigurarea de călătorie persoanelor complet vaccinate, inclusiv copiilor lor, dacă sunt cuprinși pe aceeași poliță.

Discount-ul se aplică asigurărilor individuale de călătorie în străinătate.

În 2020, Groupama a decis să acopere în mod excepțional riscurile asociate pandemiei de coronavirus pentru clienții care încheie asigurări de călătorie în străinătate.

Asigurarea se adresează clienților români sau străini care achiziționează vacanțe în străinătate prin agenții de turism sau direct prin rezervări individuale pe site-uri de prof.

Pachetul de bază pentru asigurarea de călătorie include asigurarea medicală, asigurarea de accidente – deces și invaliditate permanentă totală și răspunderea civilă individuală,

Sunt asigurate și documentele în caz de pierdere de furt. Despăgubirea se va face cu suma asigurată în funcție de tipul de pachet ales.

Polița de asigurare poate fi personalizată conform nevoilor fiecărui client, prin adăugarea de acoperiri suplimentare, cum ar fi anularea călătoriei, întârzierea sau pierderea bagajului.

Clienții au posibilitatea de a adăuga în asigurare atât adulți, cât și copii, produsul neavând o limită maximă de varstă pentru intrarea în asigurare.

Totodată, asigurarea pentru călătoriile în străinatate  acopera in mod derogatoriu si evenimente cauzate de diagnosticarea cu noul coronavirus.

- publicitate -