Dinți galbeni? Poți să îi albești cu până la cinci nuanțe printr-un tratament cu lampă led

Cu timpul, ați putea observa că dinții au devenit galbeni și au pierdut aspectul sănătos pe care îl aveau odată. Acest lucru este cauzat de alimente, în special ceai, cafea sau sucuri acidulate, care se acumulează și pătrund în straturile profunde ale dinților.

În acest context, albirea dinților a devenit una dintre cele mai obișnuite operații de cosmetizare a zâmbetului, ușor de aplicat și cu rezultate vizibile și durabile.

Dacă doriți să beneficiați de albirea dinților, contactați „La Stomatologie” pentru a discuta despre tratamentul necesar. În urma unei consultații, medicul dentist vă poate sfătui cu privire la cea mai bună abordare pentru albirea danturii dumneavoastră.

Pentru această procedură rapidă, sigură și fără durere, este nevoie de o singură vizită într-una din clinicile La Stomatologie din Militari (în ansamblul rezidențial Rotar Parc din apropierea stației de metrou Păcii) și Iancului (pe strada Matei Voievod, nr. 103A).

Totuși, procesul de albire nu va reuși să îndepărteze petele negre datorate plombelor vechi de amalgam. Acestea pot fi îndepărtate doar prin înlocuirea lor cu ajutorul materialelor compozite sau prin încrustații ceramice.

De asemenea, albirea nu va putea îndepărta petele datorate fluorozei, acestea putând fi ascunse doar cu ajutorul fațetelor ceramice sau a coroanelor integral ceramice.

Pe de altă parte, oricare alte colorații ale dintelui vor dispărea în cursul procesului de albire.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...