All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 25 ianuarie | 2021
5.6 C
București

Dimitris Raptis este noul CEO Globalworth Group

Globalworth anunță numirea lui Dimitris Raptis în funcția de CEO al companiei. Ioannis Papalekas se retrage începând cu 15 decembrie 2020.

Dimitris Raptis (45) are o experiență de 25 de ani în industria serviciilor financiare și imobiliare și a fost co-CEO al Globalworth din martie 2020 până în prezent.

Și-a început cariera în Globalworth în 2012 în calitate de Deputy CEO și Chief Investment Officer.

În această perioadă, el a supravegheat achiziții și evoluții în valoare de peste 2.7 miliarde de euro (inclusiv achiziția companiei care ulterior a devenit Globalworth Polonia), precum și strângerea a 5 miliarde de euro de capital propriu și capital împrumutat.

Această tranzacție a propulsat Globalworth de la o bază de active de 53 de milioane de euro, când a fost listată la Bursa de Valori din Londra în 2013, la peste 3 miliarde de euro astăzi, devenind cel mai mare investitor și proprietar de birouri din regiunea CEE.

Înainte de a se alătura echipei Globalworth, Dimitris Raptis a petrecut 16 ani în Deutsche Bank ca membru senior al grupului de gestionare a investițiilor imobiliare din diviziile Deutsche Bank Asset and Wealth Management.

Din 2008 până în 2012, a fost director general și a gestionat portofoliul pentru RREEF Opportunistic Investments în Europa, divizia imobiliară de capital privat a Deutsche Bank.

Dimitris Raptis are o licență aprofundată (HONS) în Banking și Finanțe Internaționale la Cass Business School, Londra.

- PUBLICITATE -