Dietsmann finalizează achiziția Karom Servicii Profesionale în Industrie

Dietsmann a achiziționat de la filialele din România ale Kraftanlagen și Kremsmueller pachetele de acțiuni din cadrul Karom Servicii Profesionale în Industrie.

Karom este unul dintre furnizorii de termen lung pentru OMV Petrom, oferind în prezent mentenanță și transport de suprafață pentru două dintre zăcămintele de gaze și petrol onshore ale companiei.

Cu o echipă de circa 300 de angajați, compania are o expertiză vastă în segmentul upstream al industriei de petrol și gaze (care cuprinde activitățile de explorare a zăcămintelor, dezvoltare și producție), în special în domeniul tehnologiilor electrice de măsurare, control și reglementare, dar și în domeniul mecanic și rețelele de conducte.  

Tranzacția, inițiată în ultima parte a anului 2019, contribuie la consolidarea serviciilor de Operare și Mentenanță oferite companiilor din sectorul energetic.

„Dietsmann și-a extins în ultimii ani prezența în zona balcanică, iar KAROM este o alegere foarte potrivită pentru piața din România. Împreună punem bazele unei prezențe solide în industria energetică din România”, a declarat Peter J. Grobmueller, Country Manager Dietsmann România.

În 2018 Dietsmann a cumpărat compania bulgară Energoremont Holding, extinzându-și prezența pe segmentul petrochimic, al energiei electrice din surse nucleare și convenționale precum în domeniul minier din Estul Europei.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...