Diana Cernăianu este noul Director de Resurse Umane al TotalSoft

TotalSoft anunță numirea Dianei Cernăianu în funcția de Director de Resurse Umane. Aceasta va fi responsabilă cu definirea și implementarea strategiei de resurse umane, cu scopul de a sprijini evoluția companiei pe piață internă și ințernațională.

TotalSoft dorește să continue să dezvolte angajații și echipele care stau la baza succesului soluțiilor de business Charisma, atât la nivel local, cât și internațional. În acest sens, programele de dezvoltare de leadership și management recent lansate în companie, dar și cele de atragere și retenție a talentelor vor fi priorități ale agendei de resurse umane.

Cu o experiență de management de peste 20 de ani, Diana Cernăianu are cunoștințe solide în domeniul resurselor umane și al proceselor de transformare. De-a lungul anilor, aceasta a coordonat mai multe procese de integrare, dezvoltare și eficientizare în cadrul unor companii mari, precum Saint-Gobain, FrieslandCampina, Rompetrol, Deloitte și Dorna.

În prezent, TotalSoft are peste 470 de angajați în sediul din București. Totodata, TotalSoft este o companie care activeaza la nivel global, iar echipele sale derulează proiecte complexe în 46 de țări, pe patru continente.

Echipa TotalSoft este structurată în două unități de business principale: divizia de Enterprise Application Solutions (EAS), care se concentrează preponderent pe livrarea produselor Charisma pe piața locală, pentru întreprinderi mijlocii și mari, și divizia de Servicii Financiare, care deservește clienți importanți la nivel internațional, din domeniul financiar și industria de leasing. Cele două unități de business sunt susținute operațional de mai multe departamente, precum R&D, tehnic, financiar-contabil, legal, marketing, etc.

Oamenii TotalSoft au un rol fundamental în strategia noastră de creștere și în atingerea obiectivelor noastre principale – consolidarea poziției de lider pe piața locală și creșterea portofoliului de clienți internaționali din industria financiară. Investim în echipă și ne concentrăm în continuare pe atragerea și menținerea angajaților potriviți. Prin urmare, ne bucură să o avem alături pe Diana Cernăianu și sunt încrezător că expertiza ei ne va ajuta să ne dezvoltăm în continuare echipa”, a declarat Önder Eren, CEO TotalSoft.

Diana Cernăianu este absolventă a Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice din București și a obținut un MBA în Marketing din partea Universității Româno-Canadiene.

TotalSoft este lider de piață pe segmentul ERP și unul dintre puținii furnizori de servicii end-to-end din România, precum și unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing. Charisma ERP s-a impus în nouă verticale de business: servicii financiare, retail, distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical.

TotalSoft a fost achiziționată în toamna anului trecut de Logo Yazılım A.Ş. (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe piețele internaționale.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...