DHL a investit peste 1 milion de euro în sediile din Constanța și Suceava

DHL Express inaugurează în luna mai două centre operationale la Constanța și Suceava. Acestea includ și centre de expedieri.

Sediile operaționale vin cu un concept nou, fiind primele din țară care sunt dotate și cu recepție pentru clienți, de unde aceștia își pot prelua sau de unde pot trimite colete.

DHL Constanța are o suprafață de 865 mp, în timp ce judetul Constanța este deservit cu ajutorul a șapte rute zilnice.

Investiția DHL de la Suceava se întinde pe o suprafață de 520 mp, iar operațiunile de livrare și preluare sunt asigurate cu ajutorul a cinci rute zilnice.

Noile sedii sunt echipate cu benzi de sortare, iar coletele se încarcă direct în mașina curierilor de pe benzile de sortare. Acestea ajută la îmbunătățirea timpilor de livrare și preluare pentru expedierile internaționale.

DHL este prezent de peste 30 de ani pe piaţa din România, unde are aproape 600 de angajaţi, operează cu 3 aeronave și deţine o flotă de peste 200 maşini.

CITEȘTE ȘI: Tarifele DHL Express pentru România vor crește cu o medie de 6,4%

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...