Dezvoltatorul software Cyscale obține o finanțare SEED de 3 milioane euro

Compania vizează creșterea echipei și extinderea internațională, în special în Marea Britanie

Cyscale a obținut o finanțare de 3 milioane euro, runda de investiții urmând să fie utilizată pentru creșterea echipei, dezvoltarea produsului și a companiei la nivel internațional.

Runda a fost condusă de Notion Capital. Au participat Seedcamp, GapMinder BV, Micha Hernandez van Leuffen, Fiberplane, NP-Hard Ventures și David Mytton.

Este cea de a treia rundă de finanțare obținută de Cyscale în doar trei ani de la lansare, după o finanțare de 100.000 euro în 2019 și 350.000 euro prin SeedBlink în 2021.

Cyscale este un start-up care dezvoltă soluții software de protecție a datelor stocate în cloud și care realizează analize de risc a datelor. Compania a fost fondată în 2019 la Cluj.

Utilizatori și companii partenere din Marea Britanie, Singapore, Germania, Franța și SUA

Start-upul are în prezent 15 angajați și utilizatori/companii partenere din România, Marea Britanie, Singapore, Germania, Franța și SUA.

În prezent, compania recrutează manageri și experți în marketing și vânzări în Marea Britanie, dar și programatori Go și ReactJS.

Majoritatea clienților cu care lucrează Cyscale sunt companii fintech care folosesc tehnologii care sunt operate din cloud.

CITEȘTE ȘI: Grecii de la Workhatlon inițiază o campanie de finanțare pe Seedblink

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...