Dezvoltatorul Militari Residence a inaugurat un club wellness

Dezvoltatorul proiectului Militari Residence inaugurează  cel mai mare club wellness din Capitală, cu o suprafaţă interioară de 4600 mp.

Dezvoltatorul îşi propune să atragă locuitorii din cartierele Militari Residence, Militari, Crângaşi, Drumul Taberei, din comuna Chiajna sau din Prelungirea Ghencea, precum şi angajaţii parcurilor de birouri din zonă.

“Cele mai multe investiţii în domeniul cluburilor sportive şi de wellness s-au concentrat în nordul şi centrul Capitalei. În vestul oraşului nu exista niciun club de o asemenea anvergură, axat pe servicii premium”, a declarat Smaranda Heroiu, director general Militari Residence Wellness. “Păstrând abordarea specifică Militari Residence, am gândit pachete echilibrate din punct de vedere financiar, încercând să atragem prin raportul excepţional între calitate şi preţ, dar şi prin echipa de antrenori, nutriţionişti şi terapeuţi pe care am recrutat-o”, a explicat Smaranda Heroiu.

Clubul Militari Residence Wellness include cea mai mare piscină interioară, cu o suprafaţă de 800 mp, două piscine pentru copii, săli de aerobic, fitness, saună uscată, sauna umedă, saloane de masaj şi kinetoterapie, cabinet de nutriţie, scanare şi evaluare metabolică, apartamente cu jacuzzi şi saună private, loc de joacă pentru copii cu supraveghetori şi un Fresh Bar cu meniu conceput de nutriţionişti. Echipa este compusă din antrenori şi terapeuţi cu experienţă, absolvenţi ai Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, cu specializări  în sport şi nutriţie, având multiple certificări de specialitate.

Având în vedere numărul mare de familii tinere cu copii din complex, Militari Residence Wellness a dezvoltat şi o serie de programe de antrenament şi tratament pentru copii.

“Clubul este conceput ca un centru de profit, urmând ca investiţia să fie recuperată în 3 ani de la lansare. Pe lângă veniturile pe care le va genera, Militari Residence Wellness este menit să completeze gama de servicii All Inclusive a cartierului, unul dintre argumentele forte pentru vânzarea de apartamente noi, alături de preţurile foarte competitive pe care le propune dezvoltatorul”, a subliniat Smaranda Heroiu.

În prezent Militari Residence este locuit de peste 6000 de tineri, vârsta medie fiind de sub 35 de ani. Printre facilităţile complexului se numără sălile de evenimente, piscinele exterioare şi interioare, grădiniţă, şcoală, magazine, cabinete medicale, restaurante, terase, club fitness, 4000 mp de parcuri şi parcări amenajate. Terenul deţinut de dezvoltator permite continuarea investiţiilor şi extinderea zonei rezidenţiale.

Clubul Militari Residence Wellness este coordonat de Smaranda Heroiu, cu experienţă semnificativă în industria de real estate şi CRM (costumer relationship management). În prezent Smaranda Heroiu urmează cursurile de MBA la London School of Business and Finance. Anterior a urmat un master la Escuela Diplomatica Madrid şi la Harvard Kennedy School of Government.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...