Dezvoltatorul local de software Mindit.io și-a deschis birou în Elveția

Mindit.io, companie românească de software, s-a extins la începutul acestui an cu un nou birou în Elveția, în completarea celor din București, Iași, Sibiu și Cluj.

În prezent, la biroul din Zug, Elveția, activează doi dezvoltatori software, urmând ca echipa să crească cu până la 10 persoane până la finele anului.

Pe plan local, compana vizează atingere unui număr de 300 de angajați anul acesta, de la aproximativ 180 în prezent.

Compania deține un portofoliu solid de clienți în Elveția, inclusiv una dintre cele mai mari companii multinaționale din țară.

În cazul acestui parteneriat, mindit.io funcționează, de peste șase ani, ca o extensie a departamentului de IT al clientului, asigurând servicii de suport pentru aplicațiile folosite de HQ, care deservesc servicii de bază.

Un alt client longeviv este și Swisscom, principalul furnizor de telecomunicații din Elveția și unul dintre cele mai populare și de încredere branduri din țară.

Biroul din Elveția reprezintă primul pas în strategia de extindere a companiei înafara României, planurile pe termen mediu vizând Germania, Austria, Elveția și SUA.

CITEȘTE ȘI: TheOutfit.ro atrage 300.000 de euro de la un grup de investitori

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...