Dezvoltatorul Avantgarden 3 a vandut 100 de apartamente

.

Maurer Imobiliare, dezvoltatorul cartierului Avantgarden 3 Brasov, anunta atingerea cifrei de 1000 de apartamente vandute de la debutul proiectului, in mai 2009.

Lansat in plina criza imobiliara, proiectul Avantgarden 3 a fost bazat pe un concept diferit de cele anterioare (apartamente de lux) si a prevazut apartamente cu suprafete medii, adaptandu-se astfel noilor conditii de pe piata.

Proiectul Avantgarden 3 se deosebeste de alte proiecte imobiliare prin siguranta financiara de care dispune dezvoltatorul. Maurer Imobiliare dezvolta proiectul Avantgarden 3 prin autofinantare, fara angajamente bancare, cu bani din fonduri proprii. Nu exista nici un fel de ipoteci bancare care sa pericliteze siguranta investitiei.

Situat în nordul Braşovului, cartierul Avantgarden se intinde pe o suprafata de 16,5 ha. Din aceasta suprafata proiectul Avantgarden 3 ocupa 9,5 ha, avand in plan construirea a pana la 1500 de locuinte, in blocuri de 5, 7 si 8 etaje.

Ansamblul dispune de toate facilităţile: acces la mijloacele de transport în comun urban şi interurban, spaţii verzi, grădiniţe şi şcoli, locuri de joacă pentru copii, magazine, centre comerciale şi de agrement.

 

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...