Dezvoltă-ţi afacerea folosind pungile perfecte pentru produsele de patiserie şi brutărie!

Pungile de hârtie sunt must have-ul brutarilor şi patiserilor! Acestea servesc la livrarea pâinii calde de toate dimensiunile şi formele, dar şi a covrigilor, croissantelor şi a altor produse calde savuroase. 

Alegând pungi de patiserie de calitate, precum cele din hârtie kraft natur, sunt satisfăcute în mare parte nevoile afacerii, dar şi ale clienţilor. Acestea sunt special concepute pentru a servi produselor variate, de la pâinea lungă şi subţire de tip baghetă, la produse delicate de patiserie care necesită protecţie sporită. 

Gama largă de pungi de patiserie din hârtie kraft satisface toate necesităţile unui brutar sau patiser! Iată de ce!

Sunt rezistente, elegante şi sigure

Dacă eşti în căutarea unor pungi de patiserie elegante în care să poţi ambala uşor bagheta sau pâinea rotundă, astfel încât clienţii să fie mulţumiţi şi să îţi recomande produsele, trebuie să le încerci pe cele din hârtie kraft!

Acestea pot fi simple sau imprimate cu orice mesaj doreşti, cu sau fără panouri transparente pentru a arăta conţinutul apetisant al pungii şi se găsesc într-o mare diversitate de dimensiuni şi forme. De asemenea, sunt rezistente, reutilizabile şi sigure în contact cu produsele fierbinţi. 

Pungi din hârtie kraft pentru pâine

În prezent poţi alege dintr-o gamă diversificată de pungi din hârtie kraft special create pentru livrarea pâinii proaspete. Datorită pliurilor laterale, pungile se deschid uşor şi păstrează pâinea proaspătă pentru mult timp. 

De asemenea, hârtia kraft este ideală pentru a ambala produsele fierbinţi! Fiind un material respirabil, păstrează pâinea în condiţii perfecte, fără riscul de a se înmuia sau a mucegai. Le poţi găsi în dimensiunea 17 x 6 x 35 cm, cu sau fără fereastră, care este ideală pentru o franzelă mică, în dimensiunea 22 x 6 x 29 cm pentru franzela mare sau în dimensiunile 32 x 5 x 41 cm, cu sau fără fereastră, pentru pâinea rotundă.

Pungi din hârtie kraft pentru covrigi

Pungile de panificaţie pentru covrigi se pot găsi în varianta mare, cu dimensiunile 15 x 5 x 23 cm, sau în varianta mică, în dimensiunile 15 x 8 x 20 cm. Sunt pungile de care ai nevoie dacă deţii o simigerie, dar pot fi utile şi în patiserii pentru a ambala diverse produse. 

Întrucât sunt fabricate într-un mediu steril, nu prezintă risc pentru produsele fierbinţi cu care pot intra în contact fără a se deforma sau a emana toxine. Datorită fantelor laterale, sunt ambalaje flexibile uşor de folosit care facilitează transportul igienic şi în deplină siguranţă a produselor de patiserie şi de simigerie. 

Deoarece păstrează prospeţimea alimentelor de orice fel, se pot folosi cu succes şi în magazinele naturiste pentru ambalarea cafelei, a alunelor, seminţelor, nucilor, făinurilor, ceaiurilor, cerealelor sau fructelor uscate.

Pungi de panificaţie cu şanţuri laterale

Pentru a fi mai uşor de deschis, pungile de panificaţie sunt prevăzute cu şanţuri laterale. Astfel, produsul se poate ambala mult mai repede şi mai uşor, păstrându-şi forma şi prospeţimea pentru mai mult timp. Le poţi găsi în varianta netipărită sau poţi opta pentru personalizarea lor cu logo-ul firmei, cu un text la alegere şi cu informaţiile de contact. De asemenea, le poţi găsi în dimensiuni variate, astfel încât să poţi alege exact ceea ce ai nevoie, în funcţie de produs. 

Pungi din hârtie kraft cu fereastră transparentă

Pe lângă fantele laterale, pungile de panificaţie pot fi dotate cu fereastră din celofan care lasă produsul ambalat la vedere. Acest detaliu poate fi de ajutor pentru a permite clienţilor să vadă ce cumpără. Totodată, este un element de design inteligent care pune în valoare forma şi culoarea apetisantă a produsului, făcându-l mult mai atrăgător şi mai recomandabil. 

Pungi reciclabile şi biodegradabile

Întrucât sunt realizate din materiale naturale, pungile de panificaţie sunt reciclabile şi biodegradabile. De aceea, reprezintă o soluţie excelentă pentru înlocuirea pungilor din plastic şi protejarea mediului. În plus, pentru că sunt rezistente, se pot refolosi de până la patru ori în deplină siguranţă, fără a se deforma sau degrada.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...