Design Soiree, eveniment la care a fost celebrată eleganța amenajărilor interioare

Pe 26 mai, la showroom-ul din Calea Dorobanți, Diseno a sărbătorit cel de-al patrulea an în această locație, alături de arhitecți, colaboratori și designeri români talentați.

Astfel, într-un cadru al luxului și rafinamentului specific brandului Diseno România, Ana Radu și-a prezentat cea mai nouă colecție de creații vestimentare elegante.

Acestea sunt realizate din materiale fine și accesorizate cu detalii atent realizate, 100% manual.

Diseno, un business autohton creat din dragoste pentru frumos

Diseno este prezent pe piața din România începând cu anul 2008, fiind unul dintre cei mai mari furnizori de placaje ceramice și obiecte sanitare.

Brandul este poziționat drept One Stop Shop, unde ideile creative ale arhitecților se îmbină cu profesionalismul consultanților, astfel încât fiecare proiect să capete conturul dorit de client.

Printre valorile companiei se numără profesionalismul, atenția la detalii, precum și disponibilitatea permanentă a peste 10.000 de produse pe stoc.

Cu o experiență de peste 15 ani pe piața din România, Diseno a furnizat servicii complete pentru o gamă largă de proiecte, precum cele rezidențiale (compania este furnizorul oficial pentru blocurile construite de ONE), spații comerciale, clinici medicale și restaurante.

Anul trecut am avut o cifră de afaceri de aproape 5 milioane de euro, iar urmând tendințele actuale și disponibilitatea românilor de a achiziționa finisajele premium, preconizăm că anul acesta vom atinge 8 milioane de euro, spune Cătălina Mazerschi, owner Diseno.ro

Compania are doua showroom-uri în București, pe Calea Dorobanți 135-145 și în Pipera, (Bd. Pipera, nr. 30).

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...