Descoperă gama de produse de la Iperinox. Rigola pentru duș, un accesoriu nelipsit din baie

După zilele de vară toride sau gradele cu minus din timpul iernii, abia așteptăm să ajungem acasă să ne relaxăm sub un duș fierbinte. Chiar dacă avem la dispoziție o cadă încăpătoare, un duș este mai eficient și mai rapid. Nu ne place să pierdem de fiecare dată vremea atunci când vine vorba de rutina zilnică de îngrijire.

Un duș rapid la prima oră a dimineții este mult mai relaxant și mai revigorant decât să așteptăm să umplem o cadă cu apă. Rareori se întâmplă să avem acest ritual pentru că timpul a devenit foarte prețios. Tocmai de aceea, tot mai multe persoane își renovează baia și optează pentru o cabină decât o cadă.

Importanța alegerii rigolei de duș

Dușurile walk-in, spre exemplu, sunt de ceva vreme o alegere mai inspirată pentru că nu ocupă mult spațiu, sunt mai moderne și chiar mai accesibile. În plus, persoanele cu dificultăți de mișcare se pot bucura de un duș fără să aibă nevoie de ajutor.

Iată deci că dușurile fac parte în zilele noastre din aproape orice locuință, fiind opțiuni mult mai bune în detrimentul unei căzi demodate. O atenție deosebită însă trebuie să o avem asupra sistemului de scurgere. Nu ne dorim să avem inundație sau să ne confruntăm cu o umiditate foarte mare.

Deși baia este un spațiu unde vom găsi în permanență umiditate, odată ce este aerisit corespunzător sau există un sistem de ventilație, riscul de apariție a mucegaiului sau a igrasiei este mai mic. Aici un rol important îl joacă și o rigola dus. Trebuie aleasă corespunzător încă din faza de renovare. Nu doar designul acesteia este important, ci și materialul din care este realizată.

Iperinox  – gamă vastă de rigole și accesorii pentru baie

Specialiștii recomandă ca rigola pentru duș să fie realizată din inox. Este mult mai rezistentă în timp, nu ruginește și este mult mai calitativă.

Contează de asemenea și dimensiunea acesteia. Țineți cont de aceste criterii pentru că acest ritual de spălare trebuie să fie cât mai eficient. Nu vă doriți ca rigola să se înfunde și să întâmpinați probleme. În plus, apa rămasă la suprafață poate fi un factor pentru apariția igrasiei.

Un magazin de nișă ce vine cu o gamă largă de produse și accesorii pentru baie este  Iperinox. Veți putea găsi aici soluții eficiente pentru ca baia să devină un spațiu relaxant atunci când vă faceți ritualul de îngrijire.

Toate produsele din acest magazin sunt de calitate premium, rigolele fiind realizate din inox, iar celelalte produse din materiale la fel de rezistente. În plus, sunt accesibile la preț.

Același furnizor vă oferă și scurgeri de duș pentru zone industriale. Sunt special concepute pentru a fi utilizate în aceste spații, fiind rezistente la tot felul de substanțe acide.

Descoperiți gama de produse de la Iperinox și alegeți produsele de care aveți nevoie, fie că vorbim despre propria locuință sau despre un spațiu industrial.

Date de contact:

[email protected]

0743 940 601

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...