Descoperă 5 accesorii de care ai nevoie atunci când îți cumperi un telefon nou

Nu mai este un secret că îți folosești telefonul zilnic pentru aproape orice ai nevoie. Dacă ești un adept al tehnologiei și vrei să ții pasul cu ultimele tendințe în materie de smartphone-uri, cu siguranță știi că un telefon complet nou are nevoie de accesorii.

Chiar dacă ai achiziționat de curând un telefon de ultimă generație tot nu este suficient dacă nu completezi dispozitivul cu accesorii pentru siguranță sau creșterea performanței acestuia.

O experiență completă vine la pachet cu accesorii de top, așa că, dacă ți-ai achiziționat de curând un telefon nou sau vrei să ai cea mai bună experiență cu telefonul pe care îl ai în prezent, citește în continuare acest articol și descoperă 5 accesorii de care ai nevoie.

Află ACUM lista completă de accesorii!

Suport auto

Atât cei care călătoresc ocazional, cât și cei care merg cu mașina des știu că un suport auto este necesar dacă vrei să ții deschisă aplicația de navigare sau vrei să vorbești la telefon. Folosește-ți telefonul în siguranță atunci când ești la volanul mașinii.

Selfie stick

Ești pasionat de poze și vrei să ieși bine în fotografii sau ai mulți prieteni și, oriunde mergeți în vacanță, fotografiile de grup sunt o problemă? Atunci un selfie stick este soluția pentru aceste probleme. Simplu și ușor de utilizat, tot ce trebuie să faci este să îl prinzi în suport și să fotografiezi cadrul perfect pentru tine. 

Căști

Fie că ești acasă, la birou sau în drum spre muncă, dacă ești un împătimit al muzicii, cu siguranță căștile vor fi primul accesoriu pe care îl vei achiziționa. În funcție de tehnologia cu care au fost creeate, căștile îți pot oferi o experiență audio de calitate de care să te bucuri. 

Carcase și Huse

Printre primele accesorii pe care orice utilizator trebuie să le cumpere este o husă de protecție. Optează pentru o husă de Iphone 13 pro max de la Lerato, dacă vrei siguranță garantată pentru dispozitivul tău. Nu îți limita căutările, fiindcă există mai multe modele din care poți alege în funcție de telefonul tău.

Boxă portabilă

Îți place să petreci sau să asculți muzică chiar și acolo unde nu există electricitate? Boxa portabilă este un accesoriu la îndemâna oricui, care poate transforma orice seară liniștită într-o petrecere.

Accesoriile te ajută să îți îmbunătățești experiența cu telefonul tău. Optează pentru oricare din accesoriile de mai sus și asigură-te că folosești la maximum performanța dispozitivului tău, protejându-l de orice impact care îl poate defecta.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...