All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică, 18 aprilie, 2021
-PUBLICITATE-

Depozitul de deșeuri Iridex își încetează activitatea

Această situație se datorează faptului că Primăria Municipiului București nu a mai prelungit prin act adițional contractul pe care îl are încheiat cu societatea Iridex.

Neprelungirea acestui contract obligă la sistarea activității, conform prevederilor contractuale, PMB urmând să preia întreg depozitul și amenajările aferente.

Printr-un act adițional la contractul existent, pentru activitatea de monitorizare post închidere, se va asigura legalitatea desfășurării acestei activități.

Iridex susține că „sistarea depozitării în lipsa unui asemenea act adițional poate conduce la oprirea tuturor instalațiilor aferente depozitului, fapt ce poate produce un grav accident de mediu”.

Depozitul de deșeuri municipale de la Chiajna este construit și operat pentru a reduce la minim efectele adverse asupra mediului, a preveni poluarea pe termen lung a solului, a elimina afectarea calității apei din pânza freatică și a limita, pe cat posibil, mirosurile neplăcute inerente.

Iridex a anunțat societățile de salubritate cu care se află în relații contractuale despre rezilierea acestor contracte, conform clauzelor specifice.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI