Dentotal Protect a inaugurat centrul logistic din Eli Park Chitila

Dentotal Protect a inaugurat un depozit de 2500 mp în noul amplasament Eli Park Chitila. Compania a investit peste 400 000 euro în logistică, urmând ca prin deschiderea noii locații capacitatea de livrare și distribuție a comenzilor să se tripleze în 3 luni de la punerea în funcțiune.

Dentotal Protect este liderul de piață în România în distribuția de produse stomatologice, având peste 12 000 clienți – clinici și laboratoare stomatologice din toata țara.

Compania a fost înființată în 1994 de medicul stomatolog Anghel Dogariu și a crescut odată cu primul val al economiei românești, având în prezent peste 120 de angajați.

În 2005, Dentotal Protect și-a construit propriul sediu în zona centrală a Capitalei, iar în 2019 a fost achiziționată de fondul de investiții private Abris Capital Partners.

În mai 2020, Dentotal Protect și-a mutat activitatea logistică în Eli Park Chitila, estimând o triplare a capacității operaționale.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...