DentalMed investește 2 milioane euro într-o nouă clinică stomatologică

DentalMed a deschis a doua clinică din rețea, în București, în urma unei investiții de aproximativ 2 milioane euro.

Clinica, situată în cartierul Primăverii, are o suprafață de 450 mp, la care se adaugă o curte proprie de 260 mp și 14 locuri de parcare.

Spațiul include 8 cabinete specializate și sală de operații pentru intervenții chirurgicale complexe, laborator digital de imagistică dentară și laborator de diagnostic digital.

Acestora li se adaugă 3 zone de recepție, 4 săli de așteptare, 3 meeting/conference rooms și birourile personalului din back-office.

DentalMed estimează pentru primul an de funcționare a noii clinici o cifră de afaceri de aproximativ un milion de euro și 1000-2000 pacienți noi.

Conform prognozelor, în aproximativ 3-4 ani cele două clinici DentalMed vor avea o cifră de afaceri consolidată de circa 8-10 milioane euro.

De asemenea, compania are în plan deschiderea unei clinici pentru copii în viitorul apropiat.

Prima clinică DentalMed a fost deschisă în 2007, cu 3 cabinete și circa 20 de angajați. Astăzi, cele 20 de cabinete din ambele clinici sunt deservite de 140 de angajati și colaboratori.

Piața de servicii de stomatologie din Romania este încă o piață tânără, cu o rată de creștere anuală de 15-20%, evaluată în prezent la circa 400 milioane euro.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...