DeKassa lansează produse de bucătărie marca proprie

.
.

DeKassa lanseaza in Romania brandul propriu de articole si electrocasnice mici destinate bucatariei.

Avand o vasta experienta in piata de retail a electrocasnicelor si articolelor destinate bucatariei, DEKASSA ROMANIA isi lanseaza propria gama de produse destinata bucatariei, sub brandul DeKassa.

Gama de articole marca DeKassa cuprinde vase pentru gătit, cuțite, tacâmuri, vase și veselă din porțelan și ceramică și multe alte accesorii importante în bucătăria modernă; dar si electrocasnice mici de bucătărie (mixere, storcătoare de fructe, aparate de făcut sandwichuri și de prăjit păine) si electrocasnice destinate îngrijirii personale (plăci de păr, aparate de tuns, cantare personale)

Toate articolele DeKassa oferă un suport material de calitate în realizarea activităților casnice.

Produsele marca DeKassa vor fi comercializate in lanturile de magazine, in magazinele traditionale si in magazinele de tip online din intreaga tara.

“Ne dorim ca fiecare eveniment marca DEKASSA ROMANIA sa aduca valoare pietei articolelor de bucatarie. A fost o misiune pe care am indeplinit-o cu succes pana acum. Anul ce va veni ne dorim sa crestem si sa imbunatatim relatia cu partenerii nostri prin asigurarea unei game sortimentale complexe si dinamice de electrocasnice si ustensile de bucatarie, a adaugat domnul Shamel Tony, General Manager.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...