Dedeman Târgu Mureș e gata și se deschide în 25 octombrie

.
.

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide vineri 25 octombrie, magazinul din Târgu Mureş, cel de-al 5-lea din planul de investiţii pentru 2013.

 

Magazinul din Târgu Mureş, finalizat la doar o lună după cel din Comăneşti, judeţul Bacău, a fost ridicat cu o investiţie de circa 12,5 milioane de euro şi duce reţeaua naţională Dedeman la un număr de 35 de unităţi.

 

Situat la ieşirea din Târgu Mureş spre Sighişoara, pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 307, magazinul acoperă o suprafaţă de 13.700 mp şi dispune de o parcare proprie cu 392 de locuri.

 

“Inaugurarea unui magazin la Târgu Mureş face parte din strategia noastră  ambițioasă de dezvoltare, chiar într-o perioadă în care condiţiile economice din România şi din întreaga lume sunt o provocare. Oamenii continuă să viseze la un confort mai bun, iar pentru cei care îşi fac planuri să-şi construiască o casă nouă, să-şi renoveze locuinţa sau să-şi amenajeze grădina, noi lucrăm în fiecare zi pentru a îmbunătăţi gama, calitatea şi preţul produselor şi serviciilor noastre”, Dragoş Pavăl – Preşedinte.

 

Noul magazin Dedeman din Târgu Mureş îşi aşteaptă clienţii cu o gamă extinsă de produse pentru construcţii, grădină şi amenajări, un ambient plăcut şi organizare intuitivă a raioanelor, showroom de gresie şi faianţă pentru mai multă inspiraţie şi suficiente case de marcat, pentru că ştim să preţuim timpul clienţilor noştri. Totodată, mureşenii vor beneficia de consultanţă gratuită din partea echipei de 182 de angajaţi specializaţi, care le vor oferi cele mai bune sfaturi pentru toate planurile lor.

 

La fel ca în celelalte magazine din reţea, şi în magazinul din Târgu Mureş sunt comercializate peste 45.000 de articole precum materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină, toate la un raport ideal calitate/preţ.

 

Pentru o experienţă cât mai plăcută atât la cumpărături, cât şi la utilizarea ulterioară a produselor achiziţionate, magazinul din Târgu Mureş pune la dispoziţia clienţilor şi o serie de servicii auxiliare: consultanţă gratuită, soluţii de finanţare, serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor la domiciliu, service în garanţie şi postgaranţie pentru centrale termice şi scule electrice, retur produse.

 

Graţie ritmului susţinut al extinderii reţelei naţionale precum şi consolidării investiţiilor deja existente, compania Dedeman urmăreşte creşterea cifrei de afaceri cu 8% faţă de anul 2012, când valoarea înregistrată a fost de 540 de milioane de euro.

 

Dedeman în cifre

 

–      35 magazine, două centre logistice, parc auto propriu;

–      peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;

–      peste 6.500 de angajaţi;

–      circa 350.000 mp suprafaţă de vânzare;

–      între 6.000 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin;

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...