Dedeman Satu Mare se deschide vineri, 29 iulie

Dedeman deschide vineri 29 iulie, magazinul din Satu Mare, ajungând astfel la o reţea de 43 de magazine la nivel naţional.

Situat pe str. Careiului, nr.81 magazinul, care dispune şi de o parcare proprie cu 399 de locuri, a fost ridicat printr-o investiţie de circa 11 milioane de euro şi a creat peste 160 de locuri noi de muncă.

Peste 45.000 de produse, de la firme locale, companii naţionale de tradiţie şi branduri celebre internaţionale sunt expuse, intuitiv şi complementar pe rafturile ce se întind pe o suprafaţă de peste 12.700 de mp., incluzând o seră dedicată plantelor şi produselor pentru grădină, de circa 1950 mp.

“Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezenţei noastre în partea de nord-vest a ţării, iar inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv” – Dragoş Pavăl – Preşedinte Dedeman.

Echipa de angajaţi, dezvoltată după un amplu proces de recrutare şi instruire, perfecţionată în câteva din magazinele Dedeman deja funcţionale, este pregătită oricând să ofere clienţilor sfaturi de specialitate, pentru ca aceştia să ia, în cel mai scurt timp, cele mai bune decizii, la cel mai bun raport calitate-preţ.

Pentru şi mai multe detalii privind produsele comercializate, clienţii din Satu Mare pot acum să folosească şi aplicaţia Dedeman pentru mobil care, printr-o simplă scanare a codului de bare de pe eticheta de preţ a produsului, oferă toate informaţiile şi caracteristicile acestuia.

Noul magazin va oferi sătmărenilor şi servicii auxiliare şi facilităţi de care clienţii Dedeman din celelalte oraşe din reţea se bucură deja.

Serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor şi retur produse sunt opţiunile special gândite pentru confortul clienţilor care apelează la Dedeman pentru proiectele lor.

Dincolo de vânzarea la raft, sătmărenii vor beneficia şi de varianta achiziţiei online a produselor, fie prin aplicaţia de mobil.

Prin inaugurarea magazinului din Satu Mare compania Dedeman continuă procesul de expansiune ce vizează atingerea unui număr de 50 de magazine la nivel naţional, iar următorul pas în această direcţie este deschiderea magazinului din Oradea, care va avea loc tot în vara acestui an. 

Dedeman în cifre 

  • 43 magazine, două centre logistice, parc auto propriu;
  • peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;
  • peste 8300 de angajaţi;
  • între 7.500 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin;
- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...