Dedeman redeschide magazinul din Comănești

sursa foto: catalinbejan.ro/
sursa foto: catalinbejan.ro

Dedeman deschide vineri 27 septembrie, un nou magazin în Comăneşti, judeţul Bacău, cel de-al 4-lea din planul de investiţii pentru 2013.

Noul magazin din Comăneşti îl înlocuieşte pe cel de mici dimensiuni existent încă din anul 2005.

Investiţia de la Comăneşti, cel de-al 34-lea magazin de mari dimensiuni al reţelei naţionale, are o valoare de 7.5 milioane de euro şi a fost finalizată la doar o lună după inaugurarea magazinului din Piteşti.

“Această nouă investiţie este destinată nu numai locuitorilor din oraşul Comăneşti ci şi clienţilor din oraşele Moineşti, Dărmăneşti şi Târgu Ocna precum şi localităţilor din jurul acestor oraşe.”, Dragoş Pavăl – Preşedinte.

Situat la intrarea în oraş, dinspre Bacău, magazinul are o suprafaţă construită de peste 7500 mp, peste 140 de locuri de parcare iar sortimentul de produse depăşeşte 30.000.

Astfel, deja familiarizaţi cu produsele şi serviciile oferite de Dedeman, comăneştenii şi locuitorii din împrejurimi vor avea de acum la dispoziţie un nou spaţiu, modern şi fluent organizat, cu acces facil şi o gamă mult mai mare de produse şi servicii.

Reţeta magazinelor Dedeman de mari dimensiuni din restul ţării a fost adusă şi la Comăneşti, şi odată cu ea gama extinsă de produse care include: materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină.

De asemenea, şi serviciile auxiliare au fost perfecţionate, de acum comăneştenii beneficiind, la standarde înalte, de livrarea mărfurilor la domiciliu, soluţii de finanţare, consultanţă gratuită, service în garanţie şi postgaranţie pentru centrale termice şi scule electrice, proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, retur produse.

Odată cu lansarea noului magazin, şi echipa de angajaţi a fost extinsă, ajungând acum la peste 80 de persoane. Noii colegi au fost deja instruiţi şi pregătiţi pentru a oferi clienţilor sfaturi şi consultanţă de specialitate, aşa cum i-am obişnuit deja pe clienţii din Comăneşti.

Inaugurarea magazinului din Comăneşti va fi urmată de deschiderea unui magazin în Târgu Mureş, pentru care recrutarea de personal este în desfăşurare. Vezi locurile de munca disponibile aici.

Graţie acestui ritm susţinut al extinderii reţelei precum şi consolidării investiţiilor deja existente, compania Dedeman urmăreşte creşterea cifrei de afaceri cu 8% faţă de anul 2012, când valoarea înregistrată a fost de 540 de milioane de euro. 

Dedeman în cifre 

–      34 magazine, două centre logistice, parc auto propriu;

–      peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;

–      peste 6.400 de angajaţi;

–      circa 340.000 mp suprafaţă de vânzare;

–      între 6.000 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin;

 

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...