Dedeman Ploiești se deschide vineri

.
.

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide vineri 13 decembrie, magazinul din Ploieşti, cel de-al 36-lea al reţelei naţionale.

 

 

Magazinul din Ploieşti este cel de-al 6-lea deschis anul acesta, investiţia în valoare de 15 milioane de euro fiind finalizată la circa o lună şi jumătate după inaugurarea magazinului din Târgu Mureş.

 

Amplasat în zona Bariera Bucov, pe strada Oborului, nr.1, magazinul are o suprafaţă construită de 15.000 mp. şi dispune de 380 de locuri de parcare.

 

“Aici, în cel mai nou magazin Dedeman, am creat un spaţiu în care am pus un accent deosebit pe interacţiunea cu clienţii, cu scopul de a le oferi produse care să-i ajute să-şi îmbunătăţească gradul de confort, viaţa de zi cu zi, să găsească rezolvare la orice problemă de întreţinere a locuinţei şi grădinii.

Tot aici cei care îşi construiesc o casă de la zero şi dezvoltatorii de proiecte imobiliare pot găsi soluţii de optimizare a costurilor pentru proiectele lor”, Dragoş Pavăl – Preşedinte.

 

În ton cu sărbătorile de iarnă, magazinul Dedeman din Ploieşti îşi aşteaptă clienţii cu sute de oferte la produsele de sezon, incluzând brazi naturali şi artificiali, decoraţiuni şi instalaţii luminoase precum şi multe sugestii de cadouri.

Pe lângă acestea, la fel ca în întreaga reţea de magazine, şi la Ploieşti sunt comercializate produse pentru construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină, toate la un raport ideal calitate/preţ.

 

Spaţiul generos şi atent amenajat, raioanele organizate intuitiv, showroom-ul ce oferă inspiraţie pentru amenajarea interioarelor şi echipa de 184 de angajaţi pregătiţi să ofere cele mai bune sfaturi vor face ca experienţa cumpărăturilor la Dedeman Ploieşti să fie una cu adevărat plăcută, lipsită de griji şi stres.

 

Totodată, ploieştenii vor beneficia şi de o gamă extinsă de servicii auxiliare care să îi ajute în toate planurile lor de construcţie şi amenajare a căminului: consultanţă gratuită, soluţii de finanţare, serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor la domiciliu, service în garanţie şi postgaranţie pentru centrale termice şi scule electrice, retur produse.

 

Cu un număr de 6 noi magazine inaugurate în acest an, Dedeman vizează creşterea cifrei de afaceri cu 8% faţă de anul 2012, când aceasta s-a ridicat la valoarea de 540 de milioane de euro.

 

 

Dedeman în cifre

 

–      36 magazine, două centre logistice, parc auto propriu;

–      peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;

–      peste 6.650 de angajaţi;

–      circa 365.000 mp suprafaţă de vânzare;

–      între 6.000 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin;

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...