Dedeman isi accidenteaza emblema pentru a atrage atentia asupra sigurantei

7 din 100.000 de romani mor la locul de munca. Dedeman isi accidenteaza emblema pentru a atrage atentia asupra sigurantei si a importantei purtarii echipamentului de protectie pe santier.

Timp de o luna catelul din logo-ul companiei Dedeman nu va mai purta casca de protectie si va aparea usor accidentat, pentru a demonstra vulnerabilitatea in fata accidentelor de pe santier si importanta respectarii normelor de siguranta.

Comunicarea Dedeman are loc in preajma Zilei Mondiale a Sanatatii si Securitatii in Munca, 28 aprilie, in parteneriat cu agentia McCann Worldgroup Romania a initiat o campanie de constientizare care pune accentul pe siguranta si securitatea muncitorilor de pe santiere.

Pentru a-i incuraja pe cei implicati in proiecte de constructii sau renovari sa acorde importanta cuvenita sigurantei lor si a celor din jur, sambata, 28 aprilie, aproximativ 8000 de casti de protectie sunt oferite gratuit clientilor in reteaua de magazine Dedeman. Campania de constientizare este sustinuta si de panouri stradale si o pagina informativa pe site-ul dedeman.ro.

„In calitate de retailer de materiale de constructii, noi suntem cei care le punem muncitorilor uneltele in maini si am considerat ca este de datoria noastra sa le reamintim cat de important este sa respecte normele de siguranta” spune Dragos Paval – Presedinte Dedeman.

„Logo-ul companiei noastre, un caine care poarta cu responsabilitate casca de protectie, este in sine o declaratie de siguranta. De aceea credem ca aceasta schimbare va atrage atentia asupra riscurilor la care se supun in cazul in care nu poarta casca de protectie pe santier” a mai spus presedintele companiei.

Romania, pe primul loc in Europa la accidentele de munca mortale

Statisticile in ceea ce priveste accidentele de munca in Romania sunt ingrijoratoare iar muncitorii din constructii sunt printre cei mai expusi. Conform celui mai recent studiu Eurostat, cu date din 2014, Romania este pe primul loc in Europa in ceea ce priveste accidentele de munca mortale iar sapte din 100.000 de romani isi pierd viata la locul de munca.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...